Echipele de juniori ale clubului Hagianu Mircea Junior Câmpina au fost date afară de pe stadionul "Rafinăriei"!

UPDATE - M-a contactat Mărgărint Ciobotaru "Mara", care a ţinut să comenteze subiectul: "Hagianu nu a avut niciodată un contract cu mine sau cu Rafinăria pentru a juca pe acest stadion. Odată cu desfiinţarea CSM-ului, Hagianu nu mai are ce căuta pe acest stadion cu echipele sale de juniori. Eu l-aş întreba câţi bani a investit el până acum în fotbal şi cât a plătit el până acum pentru a juca pe acest teren. Fortuna plăteşte bani destul de mulţi pentru a face antrenamente aici şi nu mi se pare corect din partea nimănui să vină cu vreo pretenţie legată de acest stadion!"
"Nu se poate aşa ceva! Nici nu mai ştiu a câta oară este când sunt dat afară de pe un teren! Chiar aşa în Câmpina nu avem loc nicăieri şi noi?!", ne-a spus astăzi, plin de năduf Mircea Hagianu (foto).
Dar, ce s-a întâmplat? De câteva zile bune, clubul Fortuna Poiana Câmpina a închiriat stadionul "Rafinăriei" pentru antrenamente, iar astăzi juniorii lui Hagianu s-au văzut în imposibilitatea de a se antrena! Mai mult, sâmbătă, echipa de juniori D ar avea ultimul meci din campionat acasă, dar la momentul de faţă partida este sub semnul incertitudinii, pentru că nu se ştie unde ar putea avea loc acest joc. În condiţiile în care lucrările de modernizare a terenului "Petrol" par a fi într-un impas, Hagianu are o misiune grea în găsirea unei arene pentru disputarea partidelor oficiale.
"Cu toate acestea, clubul HM Junior nu se va desfiinţa! Voi continua să antrenez copii, copiii câmpinenilor şi dacă va fi nevoie ne vom antrena pe stradă! Mai mult, din vară intenţionez să înfiintez şi o grupă de junioare, care am convingerea că va deveni o pepinieră pentru echipele naţionale de juniori", ne-a mai declarat Mircea Hagianu.
Dincolo de toate acestea, însă, o soluţie ar trebui găsită şi poate chiar clubul Fortuna ar putea face un gest de mărinimie permiţând echipelor de juniori ale clubului Hagianu Mircea Junior Câmpina să dispute ultimele meciuri ale acestui campionat pe stadionul "Rafinăriei". E doar o idee...

0 Response to "Echipele de juniori ale clubului Hagianu Mircea Junior Câmpina au fost date afară de pe stadionul "Rafinăriei"!"

Posting Komentar