"Don Lică" a amânat din nou luarea unei decizii în cazul CSM II Câmpina!

"Don Lică" şi oamenii săi din comisiile importante din cadrul AJF s-au făcut din nou de râs. Pentru a doua săptămână consecutiv s-a decis amânarea discutării contestaţiei formulată de Fortuna II Poiana Câmpina împotriva echipei CSM II Câmpina, în sferturile de finală ale fazei judeţene a Cupei României.
În ciuda prevederilor regulamentare foarte clare şi explicitate, comisiile din subordinea lui "Don Lică" încearcă să se spele pe mâini de orice răspundere, aşteptând un răspund de la FRF pentru a lua o decizie!
De asemenea, s-a amânat şi luarea unei decizii în privinţa omologării rezultatului partidei Prahova Tg. Vechi - CSM II Câmpina, din campionat, meci la care arbitrul Alin Gheorghe nu a permis disputarea lui tocmai pentru că CSM II Câmpina nu prezentase tabelul cu 15 jucători de la prima echipă.
Oricum, până pe 21 mai, atunci când ar trebui să aibă loc semifinalele fazei judeţene a Cupei României ar trebui să se dea o soluţie. Dar dacă nu vine nici un răspuns de la FRF?! Că la ce se întâmplă şi pe acolo...

0 Response to ""Don Lică" a amânat din nou luarea unei decizii în cazul CSM II Câmpina!"

Posting Komentar