"Liga lu' Lică". CS Cornu - CS Ceptura 0-2

Marcatori: Năftănăilă 4, Ghidia 25-11m.
CS Cornu: Datcu - Coman, Mustafa, Neagu (cpt), Fl. Stoica (24 Antal) - G. Radu (46 M. Ungureanu), Ţigănuş, Ioniţă, A. Vintilă - Burloiu, A. Vane (75 A. Ungureanu). Rezerve neutilizate: Năstase, Irimescu. Antrenor: Marius Irimescu.
CS Ceptura: Cojocaru - C. Lazăr, Ghidia, Micloiu, M. Dan (87 I. Grigore) - Năftănăilă (90+-2 Cârţoaie), Zăinescu, N. Popescu (77 Jercălău), Fl. Matei - Elisei (79 Sârbu), Lascu (cpt). Rezerve neutilizate: Suditu, Stroe. Antrenor: Daniel Suditu.
Cartonaşe galbene: Coman 47, Oniţă 70, Burloiu 90+3 - M. Dan 45+2, N. Popescu 75, Jercălău 80, Zăinescu 87.
Cartonaş roşu: Datcu 23.
Arbitri: Robert Stanciu (Ploieşti) - Laurenţiu Dragu (Colceag), Sorin Nistor (Ploieşti).
Observator: Ion Andreoiu (Ploieşti).
"Jaf în direct", au spus extrem de revoltaţi oficialii formaţiei CS Cornu după fluierul final. Şi nu sunt departe de adevăr...
Început de la 0-1, după o bălbăială a defensivei cornene, jocul a avut un deznodământ stabilit în mare măsură de arbitrul Robert Stanciu, care a decis să acorde lovitură de pedeapsă şi să-l elimine pe portarul gazdelor în minutul 23, fază după care s-a făcut 2-0.Apoi, oaspeţii nu s-au prezentat nici un moment ca o echipă în superioritate numerică, preferând să se baricadeze în faţa propriei porţi şi să contraatace în situaţii tot mai rare pe măsură ce se apropia finalul jocului. Una dintre cele mai mari ocazii ale gazdelor a fost înregistrată chiar înaintea penalty-ului buclucaş, în minutul 22 atunci când Elisei a trimis mingea în bară.
De partea cealaltă, cornenii au fost extrem de nervoşi, simţindu-se furaţi şi tocaţi mărunt la aproape fiecare fază. Cu toate acestea, ar fi putut reintra în joc, în minutul 37, atunci când Burloiu a reluat cu capul din 5 metri, dar mingea a lovit stâlpul dintre dreapta porţii lui Cojocaru.
După pauză, jocul a fost din ce în ce mai modest, oaspeţii preferând să se baricadeze, în vreme ce cornenii parcă au fost mai preocupaţi de răfuielile cu arbitrul. Totuşi, cele mai periculoase ocazii au aparţinut cornenilor - Ioniţă, Burloiu şi Vintilă fiind jucătorii care puteau readuce formaţia gazdă în joc.
S-a încheiat 2-0 pentru oaspeţi, un meci urât, cu mulţi nervi, cu un arbitraj penibil, pe care nici nu ştiu cât se poate spune că a fost din prostie şi cât din vreun eventual interes. Dar indiferent care ar fi procentele, este la fel de grav...

0 Response to ""Liga lu' Lică". CS Cornu - CS Ceptura 0-2"

Posting Komentar