Fostul arbitru asistent de primă ligă Pavel Gheba a fost găsit împuşcat!

Tragedie aseară la Tulcea, acolo unde fostul asistent din prima ligă Pavel Gheba a fost găsit împuşcat! În vârstă de 48 de ani, Gheba lucra ca inspector ecolog la Serviciul Inspecţie şi Pază Ecologică din Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării, unde era şi lider de sindicat.
A fost arbitru asistent în lotul ”A” începând din sezonul 1997/1998. A fost delegat la 150 de jocuri în Liga 1 printre care și un derby Steaua - Dinamo pe 31 martie 2001. La acel derby, arbitru a fost Marian Salomir, iar la cealaltă linie s-a aflat Dan Lăzărescu și observator Adrian Porumboiu. Ultimul meci la care a fost delegat a fost Gloria Bistrița - Steaua București la 6 mai 2006, retrăgându-se din activitate după ce a fost acuzat de Gigi Becali că a primit 10.000 euro de la Copos!
Pe diverse site-uri am găsit reacţii ale unor foşti colegi de arbitraj:
Alexandru Deaconu: "Când îl aveam în brigadă eram liniștit. Un om serios, preocupat de orice avea de făcut. Concentrat și dornic să facă mereu mai mult. Regret enorm dispariția lui". 
Aron Huzu: "Când am aflat am rămas mut. Nu cred că vreun coleg de-al nostru a avut vreo problemă vreodată cu el. Era un om serios. Avea o atitudine care impunea respect. Deseori reușea să iasă din linia noastră militărească".
Ion Crăciunescu: "Era un asistent foarte bun. De şase-şapte ani nu mai ştiam nimic despre el".
Aron Huzu: "Când am aflat am rămas mut. Nu cred că vreun coleg de-al nostru a avut vreo problemă vreodată cu el. Era un om serios. Avea o atitudine care impunea respect. Deseori reușea să iasă din linia noastră militărească".Ion Crăciunescu: "Era un băiat excelent, este o mare surpriză pentru mine să aflu ce s-a întâmplat. A fost un asistent foarte bune. De şase-şapte ani nu mai ştiam nimic de el".rviciul Inspecţie şi Pază Ecologică din cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.

Citeste mai mult: adev.ro/n58osg

0 Response to "Fostul arbitru asistent de primă ligă Pavel Gheba a fost găsit împuşcat!"

Posting Komentar