"Liga lu' Lică". Tricolorul Breaza - AFC Brebu 2-1

În această dimineață, Tricolorul Breaza a dispus cu 2-1 de AFC Brebu, într-un meci deosebit de important pentru ambele echipe. Prima repriză a fost dominată categoric de jucătorii formaţiei gazdă, dar neinspirația în fața porții sau intervențiile incredibile ale lui Niță au făcut ca scorul să rămână 0-0, în timp ce formația din Brebu a avut ocazii rare de a ataca poarta lui Petrescu.
După pauză însă, echipa gazdă nu a mai greșit, iar Șovăială a deschis scorul în minutul 56. După alte 7 minute, Vișan a fost împiedicat în suprafaţa de pedeapsă adversă de un jucător de la Brebu, iar arbitrul Viorel Căunei a dictat penalty. Brânzea a transformat cu siguranță, în ciuda faptului că Niță a ghicit colțul, pentru 2-0. După acest gol, brezenii au făcut pasul înapoi, ceea ce a permis jucătorilor echipei oaspete să reducă din diferență, prin B. Dumitru, în minutul 72. Până la final, însă, tabela a rămas neschimbată, gazdele reușind, astfel, să câștige un meci deosebit de important, o victorie muncită și cât se poate de meritată.
Tricolorul Breaza: Petrescu - Basma, Soreanu, Voinea, Drăgoi - Cojocaru (46 Negotei), Duricu (cpt.), Brânzea, Urdea (78 Cazan) - Șovăială (85 Iordache), Vișan. Antrenor: Marius Vişan.

0 Response to ""Liga lu' Lică". Tricolorul Breaza - AFC Brebu 2-1"

Posting Komentar