"Liga lu' Lică". FC Băneşti - Progresul Drăgăneşti 3-0

După înfrângerea severă de la Ciorani, 2-8 în faţa liderului, FC Băneşti revenea acasă încercând să spele ruşinea acestui rezultat cu o victorie concludentă în faţa formaţiei Progresul Drăgăneşti. Şi în ciuda unui joc destul de echilibrat, cu faze la ambele porţi, băneştenii s-au impus cu un categoric 3-0,
prin golurile marcate de Hromei (minutul 23), Burlacu (51) şi tânărul Roşu (81).
FC Băneşti a jucat în formula: Veselu - Burlacu, Matache, Popa, Pană - Chivu, Albu, Budileanu - Filote, Cristache, Hromei. Au mai jucat: Nichifor, Roşu, Comnoiu şi Bica.
La finalul partidei, antrenorul formaţiei FC Băneşti, Ion Burchi, a declarat: "A fost un joc destul de echilibrat, adversarul fiind una dintre echipele incomode ale campionatului. Ceea ce mă bucură, dincolo de victorie, este faptul că 7 dintre jucătorii introduşi în teren sunt băneşteni, iar dacă sunt şi tineri, cum este cazul lui Matache, care a jucat foarte bine, sau al lui Roşu, care are 16 ani şi jumătate, şi a şi înscris, atunci cu atât mai bine. În continuare, noi vrem să repetăm parcursul din tur, atunci când în ultimele 6 etape nu am avut nici o înfrângere".

0 Response to ""Liga lu' Lică". FC Băneşti - Progresul Drăgăneşti 3-0"

Posting Komentar