Germanul Felix Brych arbitrează finala Europa League

Miercuri, 14 mai, la Torino are loc finala Europa League, între FC Sevilla şi Benfica Lisabona. UEFA l-a desemnat pe germanul Felix Brych (foto) să conduc finala, ceilalţi oficiali ai finalei fiind asistenţii Mark Borsch, Stefan Lupp, adiţionalii Tobias Welz, Bastian Dankert (toţi din Germania), rezerva Milorad Mazic (Serbia), rezerva pentru asistenţi Thorsten Schiffner (Germania), în vreme ce observatori au fost desemnaţi scoţianul Hugh Dallas - pentru arbitraj, galezul Trefor Lloyd Hughes - pentru joc.
Felix Brych s-a născut pe 3 august 1975 şi se află din anul 2007 pe lista FIFA, având în palmares prezenţa la Jocurile Olimpice de la Londra 2012 (Senegal - Uruguay 2-0, în grupe, şi sfertul Brazilia - Honduras 3-2) şi Cupa Confederaţiilor din Brazilia 2013 (Japonia - Mexic 1-2, în grupe). A mai arbitrat cele două finaliste în diverse partide: ŢSKA Moscova - FC Sevilla 1-1, pe 24 februarie 2010, în optimile Champions League; Benfica - Olympique Marseille 1-1, pe 11 martie 2010, în optimile Europa League;
Benfica - Twente Enschede 3-1, pe 24 august 2011, în play-off-ul Champions League. Anul trecut, la finala Europa League a fost arbitru de rezervă al lui Bjorn Kuipers, la Benfica - Chelsea 1-2.
Nu a mai arbitrat la Torino, dar a fost de mai multe ori în Italia. De asemenea, primul său meci interţări a fost un Luxemburg - România 0-2, pe 17 octombrie 2007, în preliminariile CE. A fost şi în România, pe 18 octombrie 2011, la Oţelul Galaţi - Manchester United 0-2, în grupele Champions League.
Precedentul meci internaţional condus de Brych a fost CF Barcelona - Atletico Madrid 1-1, pe 1 aprilie, în sferturile Champions League.

0 Response to "Germanul Felix Brych arbitrează finala Europa League"

Posting Komentar