"Mara": "Negoiţă apare unde e caşcavalul mai mare!"

Bucuros pentru victoria echipei sale la Cornu, Mărgărint "Mara" Ciobotaru era în acelaşi timp mâhnit de ceea ce se întâmplase în partida uneia dintre contracandidatele la menţinerea în campionatul judeţean, la meciul CS Ceptura - Rapid Sălciile. Iar faţă de meciul de la Ceptura, "Mara" a afirmat: Nu se poate aşa ceva, ca după ce a fost supervizor al partidei noastre cu Ceptura, după numai două zile, Titi Negoiţă să meargă observator oficial de joc chiar la Ceptura! Chiar nu se mai găseşte nimeni altcineva în AJF-ul ăla care să observe partidele formaţiei din Ceptura
sau are nea Titi Negoiţă interese personale în salvarea acestei echipe, pentru că toată lumea fotbalului prahovean ştie că Negoiţă apare unde e caşcavalul mai mare! Iar formaţia Rapid Sălciile, după ce a jucat corect toate meciurile de până acum, s-a găsit tocmai la acest meci să bage un jucător pe fals!? Ceva e dubios în toată această şmecherie, care parcă ar fi regizată de Titi Negoiţă!"
Referindu-se la meciul formaţiei sale de la Urlaţi, "Mara" a mai precizat: "Ţin să felicit întreaga echipă pentru cum a înţeles să abordeze acest meci foarte important pentru noi! Portarul Antal a apărat o lovitură de pedeapsă şi a fost impecabil tot meciul, Ţigănuş a fost un excelent dirijor la mijlocul terenului, iar întreaga echipă a jucat foarte bine şi ţin să-i felicit public! M-a bucurat că inclusiv cei de la Urlaţi, deşi dezamăgiţi de înrângere, au recunoscut justeţea victoriei noastre. În privinţa arbitrajului lui Bebe Zahiu, la 1-0 pentru noi a acordat total gratuit un penalty pentru gazde, dar poate şi pentru că l-au ratat, apoi ne-a arbitrat ireproşabil. Nu ştiu dacă s-ar fi făcut 1-1 la acel penalty, dacă ne arbitra la fel în continuare..."

0 Response to ""Mara": "Negoiţă apare unde e caşcavalul mai mare!""

Posting Komentar