Juniori C. Fortuna Poiana Câmpina - Unirea Cocorăştii Colţ 3-0

Sâmbătă dimineaţă, pe o vreme ploioasă, echipa de juniori C a clubului Fortuna Poiana Câmpina a întâlnit la Proviţa de Sus formaţia Unirea Cocorăştii Colţ, clasată pe locul al treilea în Seria a II-a a campionatului judeţean. Oaspeţii s-au dovedit o echipă bine organizată din punct de vedere tactic, care s-a apărat exact, având în componenţa sa fotbalişti foarte bine dotaţi fizic, dar şi tehnic.
După o primă repriză în s-a jucat mai mult la mijlocul terenului, singura ocazie de menţionat fiind lovitura liberă executată foarte bine de Mihai de la o distanţă de 17m de poarta adversă mingea lovind bara transversală, iar Alexandrescu nu a reuşit apoi să împingă balonul în plasă de la 6m, fază petrecută în minutul 27.
După pauză, Fortuna a revenit pe teren mult mai bine montată, după muştruluiala antrenorului Costin Plăvache,
astfel că după 15 minute de la reluarea jocului jucătorii gazdelor au reuşit să deschidă scorul prin Alexandrescu, care a marcat cu un şut de la 10m în stânga portarului. Acelaşi Alexandrescu, după o incursiune de 30 de metri prin care a depăşit în viteză apărătorii adverşi, a reuşit să modifice scorul la 2-0 cu un şut bine plasat la colţul lung. Scorul final a fost stabilit în minutul 70, atunci când după o lovitură bine executată de Alexe de la marginea suprafeţei de pedeapsă, uşor lateral dreapta, mingea a revenit din bară, iar din 6m Scorţaru a împins-o în poarta goală.
La fluierul centralului Andreas Ranete, antrenorul Costin Plăvache a aliniat următoarea echipă: Cobzaru - Henţu, Tudorache, Duricu, Mihai - Minea, Dumitru, Alexe, Neculaiu - Alexandrescu, Socet. După pauză au mai intrat: Drăgan, Scorţaru, Anton, Gheorghe şi Aldea. Antrenorul Costin Plăvache nu a putut beneficia de serviciile a doi titulari: fundaşul central Victor Ionescu, învoit pentru banchetul clasei a VIII-a, şi fundaşul dreapta Bogdan petre, ţinut la pat de o gripă rebelă.
Sursa text şi foto: fotbalfortuna.blogspot.ro.

0 Response to "Juniori C. Fortuna Poiana Câmpina - Unirea Cocorăştii Colţ 3-0"

Posting Komentar