Cine a greşit?

Arbitrul Alin Gheorghe nu a permis disputarea jocului formaţiei CSM II Câmpina din exact acelaşi motiv pentru care Fortuna II contestase "satelitul" echipei câmpinene în meciul din Cupa României!
Sâmbătă, 3 mai, ar fi trebuit să se desfăşoare partida Prahova Tg. Vechi - CSM II Câmpina. Meciul nu s-a disputat pentru că arbitrul Alin Gheorghe nu a permis acest lucru, menţionând în raportul de joc la motivarea gestului său că formaţia CSM II Câmpina nu a prezentat tabelul cu cei 15 jucători de la prima echipă! Adică, exact justificarea contestaţiei depusă de Fortuna II Poiana Câmpina
în meciul din sferturile fazei judeţene a Cupei României contra echipei CSM II Câmpina. Atunci, arbitrul Ovidiu Oprea a permis desfăşurarea jocului, câştigat de loviturile de departajare de CSM II.
În mod cert, unul dintre cei doi arbitri a greşit! Cine a greşit? Ar trebui să răspundă public însuşi "Împăratu' Marean", tocmai pentru ca pe viitor astfel de bâlbăieli ale arbitrilor din subordinea sa să nu se mai repete!
O sarcină grea va avea şi Comisia de Competiţii a AJF Prahova, care fie va trebui să accepte contestaţia Fortunei II, să-i dea câştig de cauză, calificând-o în semifinalele fazei judeţene a Cupei României, fie va respinge această contestaţie şi atunci şi meciul de campionat va trebui să se rejoace! În privinţa celor doi arbitri, categoric unul dintre ei a greşit, fie Ovidiu Oprea (care a condus meciul din Cupa României), fie Alin Gheorghe, delegat la meciul de sâmbătă.
De urmărit...

0 Response to "Cine a greşit?"

Posting Komentar