"Liga lu' Lică". FC Băneşti - AFC Brebu 4-0. Imagini cu brigada lui Mădălin Marinescu

Partida FC Băneşti - AFC Brebu a fost arbitrată de Mădălin Marinescu (Ploieşti) - Romulus Sprânceană (Buşteni), Stelian Mălăroiu (Puchenii Moşneni), iar observator a fost Traian Notaru (Ploieşti). Nu îmi face mare plăcere, dar se impun scurte consideraţii.
Nu ştiu cine este Mădălin Marinescu. Ca să fiu sincer nu am auzit de el până acum câteva etape, când a apărut direct la centru la meciuri din primul eşalon judeţean. Ce-l recomandă să arbitreze la acest nivel? Poate "Împăratu' Marean" să ştie, dar pe teren, cel puţin astăzi, la Băneşti, nu a arătat că aici ar fi locul lui. Chiar dacă intră pe teren cu două ceasuri la mână, cu echipament purtând sigla Comisiei de Arbitri din Italia, fără ecuson de arbitru, dar cu ghete "de firmă" şi un un aer de superioritate deranjantă pentru cei din jur, Mădălin Marinescu nu a dovedit cu nimic că-şi merită locul la acest nivel. Pare a se afla încă în faza definirii propriei personalităţi - zâmbeşte când nu e cazul, vorbeşte la "per tu" cu jucătorii, i-a lăsat să i se adreseze de o manieră total nepotrivită (ca să nu spun altfel), nu a intervenit la momentul potrivit pentru a potoli spiritele încinse şi nu a ştiut să se impună. Probabil că mai vinovat este cel care l-a trimis la acest joc, privind meciul de la Băneşti doar ca unul între ocupantele locurilor 4 şi 14 şi nu ca pe un derby local, cu multe orgolii, cu jucători care se cunosc foarte bine, care au evoluat împreună, cu antrenori care au venit de la o echipă la alta...
Din păcate, Mădălin Marinescu a scăpat total din mână jocul de la Băneşti şi probabil că are "pile" foarte puternice la "Împăratu' Deaconu" pentru că şi marţi, în etapa intermediară a "Ligii lu' Lică" are un meci dificil, AS Ploieşti - Teleajen Văleni.

0 Response to ""Liga lu' Lică". FC Băneşti - AFC Brebu 4-0. Imagini cu brigada lui Mădălin Marinescu"

Posting Komentar