Liga B Prahova. CSC Poiana Câmpina - Vulturii Proviţa de Sus 2-2

Un meci cu destule probleme la Proviţa de Sus, acolo unde CSC Poiana Câmpina, considerată echipă gazdă, a întâlnit echipa locală, Vulturii Proviţa de Sus. A fost un meci destul de aprig, cu multe greşeli, ambele echipe având reproşuri la adresa arbitrului Valentin Marinică (foto). De altfel, meciul s-a soldat şi cu două eliminări: Bogdan Dumitru, de la CSC Poiana Câmpina, fiind eliminat în minutul 75, după ce l-a înjurat şi l-a strâns de gât pe arbitru (după cum a scris acesta în raportul său!), dar şi Ene, de la Vulturii, care a văzut un al doilea cartonaş galben pentru o simulare, în minutul 90+2, dar până şi jucătorii de la Poiana au recunoscut că a fost "penalty clar". Acum cu siguranţă, cazul va ajunge pe masa Comisiei de Disciplină, iar cum CSC Poiana Câmpina a primit deja un ultim avertisment şi o amendă de 100 lei, pentru că nu a asigurat măsurile de protecţie pentru oficialii jocului, în mod cert, clubul va fi tratat ca recidivist şi va fi sancţionat mai aspru.
Golurile partidei au fost marcate de
Bogdan Dumitru (2) pentru poienari, respectiv, R. Ganea şi Ene, din penalty, pentru proviţeni.
CSC Poiana Câmpina: Petrescu - Mireanu, Mosor, Stoican, Grigoraş - Sim, Bârlică, G. Mihai, Năstase - Neagoe, B. Dumitru. Au mai jucat: Popa, Viuleţ, Tăbăraş. Antrenor: Cristian Dumitru.
Vulturii Proviţa de Sus: Miu - Bobeică, Horja, Radu, Bărbulescu - Nicola, Burlacu, Ene, Necula - R. Ganea, C. Ganea. Au mai jucat: Găman, Stanciu. Antrenor: Marian Ursu.
Şi încă o precizare: la un asemenea meci, dacă delegi o brigadă formată din Valentin Marinică - Raul Bănăseanu şi Romulus Sprânceană, în opinia mea, ori eşti prost, ori eşti rău intenţionat, pentru că Marinică poate fi un arbitru bun, dar are nevoie de asistenţi experimentaţi şi care să-l ajute.

0 Response to "Liga B Prahova. CSC Poiana Câmpina - Vulturii Proviţa de Sus 2-2"

Posting Komentar