Liga a 3-a. CSM Câmpina - Civitas Făgăraş 1-0. Situaţie incredibilă şi impardonabilă la CSM! Bencea nu a putut juca pentru că nu avea viza FRF!

CSM Câmpina a trecut în raportul de arbitraj 6 jucători de rezervă. Doi dintre ei au fost trecuţi din start doar pentru a nu lăsa aproape goală rubrica respectivă.
Este vorba de Claudiu Dumitrescu şi Jercălău, accidentaţi şi care nici măcar nu s-au aflat pe bancă! Apoi, Bencea, deşi fusese trecut în raport, a fost tăiat! De ce? Motivul este incredibil pentru acest nivel şi pentru profesionalismul pe care îl presupune prezenţa unei echipe în Liga a 3-a! La controlul legitimaţiilor, arbitrii au descoperit că Bencea nu avea viza FRF! Adică, nu avea drept de joc! Cum a scăpat acest lucru celorlalte brigăzi de până acum de la meciurile CSM-ului? Norocul formaţiei câmpinene este că jucătorul respectiv nu a jucat nici un minut în vreun joc de campionat, pentru că acum clubul ar fi riscat să piardă meciul respectiv cu 3-0, la "masa verde"!
În mod normal, cineva ar trebui să răspundă pentru această gravă... cel puţin neglijenţă! Dar mai e ceva normal...?!

0 Response to "Liga a 3-a. CSM Câmpina - Civitas Făgăraş 1-0. Situaţie incredibilă şi impardonabilă la CSM! Bencea nu a putut juca pentru că nu avea viza FRF!"

Posting Komentar