A început lucrarea de modernizare a terenului "Petrol". Cine îl face şi cât costă?

S-a promis în campania electorală din vara anului 2012 modernizarea terenului de fotbal din incinta Căminului Petrol, cunoscut în urbe sub numele terenul "Petrol". Practic, este vorba de instalarea unei suprafeţe artificiale de dimensiunile unui teren de fotbal obişnuit. Primele demersuri s-au făcut în septembrie anul trecut... Apoi, lucrarea a fost inclusă în bugetul pentru anul acesta. Prin august s-a ţinut licitaţia, iar din 16 septembrie, lucrările au fost, în sfârşit, demarate...
Deocamdată, după cum se poate vedea şi din imagini, se lucrează la decopertarea terenului în vederea realizării amenajărilor necesare pentru instalarea suprafeţei artificiale. Termenul de finalizare al lucrării este 31 octombrie 2013, cu rezerva că în cazul unor condiţii meteorologice improprii, acest termen se poate prelungi.
Costul adjudecării lucrării, care include realizarea proeictului şi a execuţiei propriu-zise, este de 850.640 lei, inclusiv TVA, ceea ce înseană puţin peste 8,5 miliarde lei vechi!
Licitaţia a fost câştigată de o asociere de firme - SC Alysor Discovery SRL Piteşti şi SC Marstan Life Sport SRL Cluj-Napoca. Prima dintre ele a fost înfiinţată în anul 1997, are un portofoliu bogat de lucrări, având ca obiect de activitate principal construirea de drumuri şi autostrăzi. Firma aparţine lui Sorin Chiroiu, fiul lui Vasile Chiroiu, vicepreşedinte al PNL Argeş şi şeful campaniei electorale a USL la alegerile parlamentare din decembrie 2012. Cea de-a doua firmă se ocupă cu montarea de suprafeţe artificiale de joc şi are sediul în Cluj-Napoca. Acum, dacă  între PNL, Cluj-Napoca şi iniţiatorii proiectului de la Câmpina se poate stabili vreo legătură vă lăsăm pe dumneavoastră să apreciaţi!

0 Response to "A început lucrarea de modernizare a terenului "Petrol". Cine îl face şi cât costă?"

Posting Komentar