"Liga lu' Lică". AFC Brebu - AS Tufeni 0-2

Singura partidă din "Liga lu' Lică" disputată în această după-amiază a avut loc la Brebu, acolo unde nou-promovata AS Tufeni s-a impus în faţa echipei din Brebu, aflată la primul meci pe teren propriu cu noul antrenor la timonă, Robert Săvulescu. A fost un meci de angajament, avântat şi bărbătesc din partea gazdelor, pe care tufenarii l-au contracarat cu o posesie superioară şi cu un joc foarte bun din punct de vedere tactic. Aproape tot ce a fost important în acest joc s-a întâmplat în prima repriză, atât golurile oaspeţilor, marcate de Bridinel (foto) şi Anghel, dar şi o dublă eliminare: Ciobotaru de la gazde şi portarul Tiberiu Ionescu, de la oaspeţi. Mai întâi, Ciobotaru şi-a lovit un adversar, atunci când ambii se aflau la pământ, iar portarul Tiberiu Ionescu s-a dus să-şi apere colegul, îmbrâncindu-l pe fostul său coechipier din perioada Unirea Câmpina, ambii fiind eliminaţi de arbitrul Laurenţiu Piciu.
Iată şi cele două echipe:
AFC Brebu: Stănulescu - Savu, Mihai Dragomir, Rada, Lupescu - Marian Dragomir, Marcu, B. Dumitru, Ciobotaru - Ioniţă, Neagu. Au mai jucat: Bucura, Târboiu. Antrenor: Robert Săvulescu.
AS Tufeni: T. Ionescu - A. Ştefan, Braşoveanu, Iordache, Zecheru - Bridinel, Ursea, Anghel, Comnoiu - Vane, Brebenel. Au mai jucat: Filoti - Fomenco, Burlacu, Vişan. Antrenor: Robert Stoica.

0 Response to ""Liga lu' Lică". AFC Brebu - AS Tufeni 0-2"

Posting Komentar