"Super...lică". Caraimanul Buşteni - AS Dâmbu 8-0

Din etapa a 10-a, la conducerea tehnică a uneia dintre echipele de tradiţie care activează acum în "Super...lică", şi mă refer aici la Caraimanul Buşteni, a venit antrenorul momentului din fotbalul judeţean - Mihai Dinu (foto), cel care conduce din punct de vedere tehnic şi revelaţia "Ligii lu' Lică", CS Cornu. Acesta împreună cu fostul arbitru divizionar Ciprian Geambazu se ocupă de activitatea Caraimanului, care are în componenţă mulţi copii, tineri cu potenţial remarcabil. Preluată cu un singur punct în vistierie, acum, Caraimanul are 11 puncte, demonstrând că se află pe un drum bun.
În această dimineaţă, echipa din Buşteni a întâlnit "lanterna roşie" a seriei, AS Dâmbu, de care a dispus cu un categoric 8-0, prin golurile marcate de Kerekeş, Slujitoru, Vl. Sabău, Stăncuţu (2), Simion (2), Cortan. Ar fi de semnalat că - exceptându-l pe Vl. Sabău, care are 27 ani - toţi ceilalţi marcatori au vârste cuprinse între 17 şi 19 ani!
Iată şi formaţia aliniată de Mihai Dinu: Jilavu - Niculae, Cortan, Tcaci, Ilie - Slujitoru, Kerekeş, Abu, Stăncuţu - Teodorescu, Simion. Au mai jucat: Dr. Sabău, Vl. Sabău, R. Mircea, Tudorică.

0 Response to ""Super...lică". Caraimanul Buşteni - AS Dâmbu 8-0"

Posting Komentar