"Liga lu' Lică". AFC Brebu - CS Păuleşti 0-1

Liderul s-a impus la limită la Brebu, dar oficialii echipei oaspete s-au arătat dezamăgiţi de atitudinea jucătorilor şi conducerii tehnice a formaţiei gazdă. "Am plecat de la Brebu dezamăgit de jocul dur, la intimidare, cu pumni, coate, înjurături al formaţiei gazdă, dar şi de atitudinea conducerii tehnice a acestei echipe, care ne-a înjurat spre final ca la uşa cortului. Nu am să înţeleg niciodată o astfel de atitudine!", declara la puţine momente după meci oficialul echipei CS Păuleşti, Daniel Iancu.
În replică, antrenorul gazdelor, Robert Săvulescu, a declarat: "Nu s-a jucat dur. Este adevărat că noi am jucat cu ceva mai multă ambiţie decât de obicei, dar de aici până la a spune că a fost un joc dur e cale lungă. Trebuie să ţinem cont că, din păcate, şi suprafaţa de joc este destul de proastă, dar asta e. În opinia mea, a fost un singur moment mai neplăcut, Drăgan de la noi având ceva clinciuri cu adversarul său direct, probabil că s-au înjurat reciproc, dar, sincer, nu mă aşteptam că o echipă cu pretenţii, liderul clasamentului, să vină cu astfel de scuze. Dacă înscriam prin Marcu, în ultimele momente ale jocului, atunci când a scăpat singur cu portarul adversar, dar a ratat, ce s-ar mai fi spus?!"
În teren nu a fost deloc un meci frumos. Un meci încrâncenat, influenţat şi de starea precară a gazonului, cu puţine faze de poartă, cu o victorie la limită obţinută de oaspeţi, prin golul marcat de M. Mihai, cu câteva minute înainte de pauză.
La fluierul arbitrului Ionuţ Neagu s-au aliniat următoarele echipe:
AFC Brebu: Spânu - Lupescu, Savu, Dragomir, Drăgan, Durbac, Marcu, Rada, Ioniţă, Rada, Ciubotaru: A mai jucat: Bucura. Antrenor: Robert Săvulescu.
CS Păuleşti: Rădulescu - Ţugui, Pripu, Oae, Pătraşcu - L. Dumitru, Bărăgan, Butufei, Nae - M. Mihai, Ciobanu. A mai jucat: Cocoş. Antrenor: Iulius Mărgărit.

0 Response to ""Liga lu' Lică". AFC Brebu - CS Păuleşti 0-1"

Posting Komentar