Avancronică. "Liga lu' Lică". Avântul Măneciu - CS Blejoi

CS Blejoi
duminică, 8 noiembrie, ora 11.00
Măneciu
Unul dintre meciurile atractive ale etapei a 13-a din "Liga lu' Lică" va avea loc la Măneciu, acolo unde se întâlnesc ocupantele locurilor 5 (Avântul Măneciu) şi 2 (CS Blejoi). În etapa precedentă, ambele formaţii s-au impus: Avântul Măneciu în deplasarea de pe terenul "lanternei roşii", cu 6-1, iar CS Blejoi, pe teren propriu, după un joc greu, la limită, 2-1, cu Progresul Drăgăneşti.
Cel mai recent meci în campionat între cele două formaţii a avut loc sezonul trecut, în etapa a 26-a, pe 28 aprilie 2015, Avântul Măneciu - CS Blejoi 1-2, prin golurile marcate de Olteanu, respectiv, Năstase şi Prodan.
În perspectiva partidei de la Măneciu, preşedintele grupării din Blejoi, fostul arbitru Gheorghe Biziniche, a declarat: "Pentru meciul de la Măneciu sperăm în reintrarea lui Irinel Dumitru, ceea ce sperăm să aducă o limpezire a jocului nostru în faza de construcţie şi în compartimentul median. Întâlnim o formaţie de tradiţie în fotbalul nostru, dar sperăm să reedităm victoria de la Păuleşti. Atmosfera în lotul nostru este una bună, băieţii au făcut propria analiză a ultimelor jocuri, cu bune şi cu rele, au tras învăţămintele necesare şi ne dorim ca în următoarele 3 jocuri, începând cu cel de la Măneciu, să obţinem 9 puncte".

0 Response to "Avancronică. "Liga lu' Lică". Avântul Măneciu - CS Blejoi"

Posting Komentar