Explicaţie penibilă! Fortuna neprogramată, dar calificată!

Scriam nu mai departe de ieri despre faptul că "Don Lică" şi oamenii săi nu mai respectă nici o regulă în programarea partidelor din Cupa României, faza judeţeană (materialul - aici). Solicitam public explicaţii, iar ele au venit - cum altfel? - în ziarul "de casă" al lui "Don Lică". Explicaţia este, însă, penibilă.
Dacă situaţia Conpetului pare tranşată, mă voi referi strict la Fortuna.
La momentul stabilirii programului pentru turul al IV-lea (apropo, nici până astăzi nu s-a lămurit "procedura" tragerii la sorţi!) s-a spus că Fortuna nu a fost programată pentru că "nu s-a prezentat la AJF pentru a demara formalităţile privind returul şi nu a fost prinsă în competiţie" (lucrez cu "materialul clientului", ziarul "Prahova", 25 februarie 2015). Deci, nu a fost programată!
Şi, totuşi, cum s-a "calificat" Fortuna pentru turul următor? Explicaţia este penibilă: "Fortuna a fost lăsată deoparte pentru a se vedea dacă îşi rezolvă situaţia. Cum Fortuna şi-a pus vizele, a fost "urcată" în  turul următor"!!! Incredibil!!! Dacă toate echipele din "Liga lu' Lică" ar fi întârziat "punerea vizelor", toate erau "urcate" fără a juca?! Oamenii ăştia nu mai au deloc simţul penibilului!!!
"Don Lică" prin "căţeii" săi trebuie să răspundă însă la două întrebări simple: unde prevede regulamentul competiţiei o asemenea stratagemă?! Care este logica neprogramării, dar calificării unei echipe, oricare ar fi numele ei?!

0 Response to "Explicaţie penibilă! Fortuna neprogramată, dar calificată!"

Posting Komentar