Cupa României, faza judeţeană. Carpaţi Sinaia - Tricolorul Breaza 2-1

Formația brezeană a avut un debut oficial în anul 2015 cum nu se poate mai rău, fiind eliminată din Cupa României de formația de Liga B Prahova, Carpați Sinaia. Meciul a început mai bine pentru jucătorii oaspeţi, care au ratat o mare ocazie prin Vișan, în minutul 5, acesta profitând de o greșeală a portarului advers, a rămas cu poarta goală, dar, dintr-un unghi dificil, a trimis în plasa laterală. Scorul a fost deschis de gazde dintr-o fază din care nimeni nu se aștepta, direct dintr-un corner, în minutul 18, 1-0 fiind și scorul pauzei.
În repriza a doua, formația gazdă și-a dublat avantajul printr-un alt gol venit direct din lovitură de la colț, tabela arătând 2-0 în minutul 59. "Tricolorii" s-au văzut nevoiți să se arunce în atac, reușind însă doar să reducă din diferență, prin Șovăială, în minutul 78. Astfel, formația antrenată de Marius Vişan iese din lupta pentru faza județeană a Cupei României încă din primul tur, principalul obiectiv rămânând "Liga lu' Lică", acolo unde, în prima etapă a returului, brezenii se vor deplasa la Măneciu.
Tricolorul Breaza: D. Constantin (60 Petrescu) - Coman, Soreanu, Neagu, Brânzea, Alexe (46 Basma), Urdea, Duricu (cpt.), Vintilă, Șovăială, Vișan. Rezerve neutilizate: Mușea, Cârciu.

0 Response to "Cupa României, faza judeţeană. Carpaţi Sinaia - Tricolorul Breaza 2-1"

Posting Komentar