"Liga lu' Lică". FC Băneşti - CSO Plopeni 0-0

"Ştiam că ne aşteaptă un meci greu", au fost primele cuvinte spuse de antrenorul Ion Burchi (foto), la finalul partidei de pe teren propriu din această dimineaţă, 0-0 cu CSO Plopeni. "Echipa din Plopeni are jucători buni, jucători cu experienţă, iar perioada mai puţin fastă prin care trec nu poate dura la nesfârşit. Din păcate, iată că au început să câştige primul punct exact pe terenul nostru. Asta este, trebuie să mergem mai departe, să strângem rândurile şi etapa viitoare să mergem să câştigăm", a mai adăugat tehnicianul gazdelor.
Partida dintre FC Băneşti şi CSO Plopeni a fost una echilibrată, cu ocazii la ambele porţi. Dominarea teritorială a aparţinut gazdelor, dar fiecare dintre echipe putea da lovitura decisivă celeilalte, în final, rezultând un 0-0 echitabil, chiar dacă plopenarii au fost nemulţumiţi de arbitraj. Ei au reproşat brigăzii conduse de Laurenţiu Piciu că i-a oprit pentru ofsaid pe final la o fază la care puteau marca, în urma acestei decizii, Puiuleţ (de la CSO Plopeni) având o ieşire nervoasă, din care nu au lipsit injuriile, ceea ce i-a adus eliminarea.
Băneştenii au aliniat următorul "11": Stroescu - Coman, Gânju, G. Radu, Dobrinoiu - Crăciun, Iancu, Budileanu, Turcu - Roşu, Hromei. Au mai jucat: Negreanu, Ţigănuş, Grigoraş, Tandalache.

0 Response to ""Liga lu' Lică". FC Băneşti - CSO Plopeni 0-0"

Posting Komentar