Marius Vişan: "Poate să vină şi Mircea Lucescu, Tricolorul are buget de echipă care se luptă pentru salvarea de la retrogradare!"

S-au creat multe valuri în ultimele zile la echipa Tricolorul Breaza. În momentul de faţă, situaţia se prezintă, astfel: antrenorul Marius Vişan (foto) a revenit asupra deciziei de a demisiona, dar împreună cu conducerea clubului s-a stabilit rezilierea contractelor pentru trei jucători. Vişan a punctat ce se întâmplă în momentul de faţă la echipa sa: "În urma discuţiei cu conducerea clubului, am decis rezilierea contractelor cu cei doi portari - Iscru şi Constantin. Există şi un alt treilea jucător căruia noi dorim să-i reziliem contractul, dar încă nu am avut o discuţie cu acesta şi, aşa cum am mai spus, mi se pare corect să anunţăm public numele lui doar după ce avem o discuţie".
Situaţia de la clubul brezean rămâne destul de tensionată, iar Vişan a punctat:
"În privinţa schimbării antrenorului şi a venirii lui Florin Stăncioiu, vreau să vă spun că la Breaza poate să vină şi Mircea Lucescu, Tricolorul are buget de echipă care se luptă pentru salvarea de la retrogradare! Avem acelaşi buget din ultimii doi ani. Deocamdată, încercăm pe cât posibil să redresăm lucrurile, iar la iarnă, în pauza competiţională se vor trage mai multe linii: conducerea mie, eu jucătorilor, eu conducerii şi atunci vom vedea ce e de făcut. Până atunci avem nevoie doar de linişte, de răbdare şi de multă muncă pentru a redresa situaţia de faţă".
În situaţia inedită a rezilierii contractelor ambilor portari, brezenii au apelat la o variantă de avarie - aducerea veteranului Florin Dogaru (foto dreapta - în echipament de portar), cel care apără de ani buni la Carpaţi Sinaia. Florin Dogaru a ajuns la 42 de ani, iar debutul său în poarta Tricolorului se va produce chiar în fiefului liderului la zi al campionatului, CS Păuleşti.

0 Response to "Marius Vişan: "Poate să vină şi Mircea Lucescu, Tricolorul are buget de echipă care se luptă pentru salvarea de la retrogradare!""

Posting Komentar