Florin Stăncioiu: "Nu m-a căutat nimeni de la Tricolorul Breaza"

După înfrângerea neaşteptată de ieri, 2-4, pe teren propriu cu Unirea Urlaţi, tehnicianul formaţiei Tricolorul Breaza, Marius Vişan, şi-a anunţat demisia. Primul nume vehiculat pentru preluarea conducerii tehnice a formaţiei brezene a fost cel al lui Florin Stăncioiu (foto).
Astăzi, la mai bine de 24 de ore după demisia lui Vişan, am discutat cu fostul tehnician al Tricolorului, dar şi al formaţiilor Unirea Câmpina şi Fortuna Poiana Câmpina, Florin Stăncioiu. "Nu m-a căutat nimeni de la Tricolorul Breaza pentru a avea vreo discuţie legată de preluarea echipei. Sunt acasă şi nu am avut nici un fel de discuţie pe marginea acestui subiect", a declarat Stăncioiu. Întrebat dacă ar fi tentat să preia formaţia din oraşul natal şi în care domiciliază, tehnicianul a mai punctat:
"Sigur că mi-aş dori să antrenez, cu atât mai mult la Breaza. Dar trebuie să existe o discuţie cu factorii de decizie, trebuie să fiu dorit şi abia apoi, în funcţie de condiţiile existente, putem stabili detaliile unei eventuale colaborări".
În acelaşi timp, în cursul zilei de astăzi, oficialii grupării brezene au avut o nouă discuţie cu Marius Vişan, încercând să-l determine să revină asupra deciziei de a demisiona. Deocamdată, nu s-a decis nimic, Vişan menţinându-şi demisia!

0 Response to "Florin Stăncioiu: "Nu m-a căutat nimeni de la Tricolorul Breaza""

Posting Komentar