Norvegianul Ken Henry Johnsen arbitrează partida Inverness - Astra, în Europa League

Joi, 16 iulie, de la ora 21.45 (ora României), Astra Giurgiu debutează în noua ediţie a cupelor europene, întâlnind în deplasare formaţia Inverness. Partida se dispută în localitatea scoţiană Inverness, pe stadionul "Tulloch Caledonian" şi va fi arbitrată de o brigadă din Norvegia, avându-l la centru pe Ken Henry Johnsen (foto).
Ken Henry Johnsen va fi ajutat în Scoţia de asistenţii Sven Erik Midthjell, Tom Harald Gronevik şi rezerva Ole Gya, în vreme ce observatori au fost desemnaţi galezul Rodger Gifford - pentru arbitraj, şi Eduard Kindle, din Liechtenstein, pentru joc.
Născut pe 28 iulie 1975, Johnsen locuieşte la Tonsberg şi se află din anul 2010 pe lista FIFA. Nu are un palmares extraordinar şi a mai arbitrat o singură dată o echipă din România. Se întâmpla pe 17 iulie 2014, tot în turul al doilea preliminar al Europa League, Petrolul Ploieşti - Flamurtari Vlora 2-0. De asemenea, a mai arbitrat în Scoţia, pe 2 martie 2010, chiar primul său meci internaţional, în preliminariile CE tineret, Scoţia - Azerbaidjan 2-2, meci disputat la Falkirk. Precedentul meci internaţional condus de Johnsen a fost pe 8 iunie anul acesta, un meci amical, Danemarca - Muntenegru 2-1.

0 Response to "Norvegianul Ken Henry Johnsen arbitrează partida Inverness - Astra, în Europa League"

Posting Komentar