Belgianul Boucaut arbitrează returul partidei FC Botoşani - Legia Varşovia, în Europa League

Ieri, în prima manşă a turului al doilea preliminar al Europa League, FC Botoşani a pierdut la limită, scor 0-1, la Varşovia, în faţa mult mai titratei formaţii Legia. Returul va avea loc joi, 23 iulie, de la ora 20.00 (ora României) şi va fi arbitrat de o brigadă din Belgia, formată din Alexandre Boucaut - Jimmy Cremers, Rien Vanyzere - Christophe Delacour.
Alexandre Boucaut (foto) s-a născut pe 10 octombrie 1980 şi se află din anul 2012 pe lista FIFA. Nu are un palmares extraordinar, fiind doar la al patrulea joc din carieră din tururile preliminare ale cupelor europene. A arbitrat în două rânduri Naţionala de tineret a României, de fiecare dată în deplasare: Letonia - România 0-4, pe 10 septembrie 2012, şi Muntenegru - România 3-2, pe 10 septembrie 2013. De asemenea, pe 4 noiembrie 2012, Boucaut a condus meciul Steaua - Dinamo 3-1, din campionatul nostru. Cel mai recent meci internaţional condus de belgian a fost pe 21 octombrie anul trecut, în grupele
Champions League tineret, FC Porto - Athletic Bilbao 2-0.
Observatorii partidei au fost desemnaţi finlandezul Tony Asumaa - pentru arbitraj, şi sârbul Nebojsa Ivkovic - pentru joc.

0 Response to "Belgianul Boucaut arbitrează returul partidei FC Botoşani - Legia Varşovia, în Europa League"

Posting Komentar