Un arbitru prea... vorbăreţ!

Foarte probabil nu îl cunoaşteţi pe arbitrul din imagine. Se numeşte Gabriel Gruia, are 20 de ani, este din Brazi şi arbitrează la nivelul ligilor B şi C judeţene. Dacă nu s-a făcut remarcat prin prestaţiile sale, în schimb, Gabriel Gruia se dovedeşte foarte activ pe Facebook, acolo unde - printre altele - a comentat cu mult patos la postarea de pe acest blog referitoare la incidentele de la meciul CSC Poiana Câmpina - Carpaţi Sinaia.
Nu este posibil ca un arbitru, fie el şi în timpul său liber, să aibă asemenea comentarii la adresa unor jucători pe care îi poate - teoretic, măcar - arbitra chiar etapa viitoare. Gabriel Gruia (postând sub nick-name-ul GabitzZu Gaby) îşi permite să se adreseze unor jucători şi reprezentanţi ai unor echipe cu apelative de genul "penibili", "sărăcuţii de voi" sau... "boşorogilor"!
Acum, sincer, ce le poţi cere unor jucători (indiferent care ar fi ei) dacă vor fi arbitraţi etapele următoare cu aroganţă şi cu aere de superioritate de un tânăr care îşi permite să-i jignească public în acest fel?!
Poate nu ştie Gabriel Gruia, dar sloganul UEFA este RESPECT! Şi apoi, dacă nu ar exista astfel de "penibili" şi de "boşorogi", tu unde ai mai arbitra?

0 Response to "Un arbitru prea... vorbăreţ!"

Posting Komentar