Sancţiunile după meciul CS Brazi - AS Tg. Vechi Stănceşti

Comisia de Discplină din cadrul "JAF"-ului lu' "Don Lică" a dat ieri după-amiază verdictul în privinţa scandalului de la meciul CS Brazi - AS Tg. Vechi Stănceşti. S-a decis
suspendarea terenului formaţiei CS Brazi pentru o etapă, suspendarea antrenorului Stelu Manole pentru 8 etape, iar jucătorul Alin Stoica a fost suspendat 6 etape!
Acum, cred că sancţiunile sunt destul de corecte, dar cine urmăreşte aplicarea lor? Pentru că antrenorul Stelu Manole deşi fusese suspendat şi cu o săptămână înainte a stat bine-mersi pe bancă, fiind părtaş la noi incidente! Mai mult, martorii oculari au relatat că i s-a comunicat arbitrului că antrenorul respectiv este în stare de suspendare, dar a ridicat din umeri, susţinând că nu este nici o adresă anexată la raport în acest sens!!! Şi aici apare o problemă de fond: cine urmăreşte aplicarea acestor sancţiuni? Dacă la jucători poate este ceva mai simplu, la ceilalţi oficiali, mai ales că pe majoritatea maidanelor nu prea sunt nici garduri şi nici nu stă nimeni să verifice oficialii înscrişi în raportul de joc care se află pe banca tehnică, ce rost mai au sancţiunile?!
Credeţi că poate răspunde cineva din "JAF"-ul lu' "Don Lică"?!

0 Response to "Sancţiunile după meciul CS Brazi - AS Tg. Vechi Stănceşti"

Posting Komentar