"Don Lică" şi Filcea au dat-o iar în bară! "JAF 2012" nu a trecut testul instanţei! Poate încercaţi cu... "JAF 2014"?!

Instanţa Judecătoriei Ploieşti a respins ieri cererea de acordare a personalităţii juridice penru "JAF 2012", nouă găselniţă cu care "Don Lică" şi consilierul său juridic de renume mondial, Filcea, încercau să conducă fotbalul prahovean!
Ce ar urma acum? Nişte oameni cu minimă onoare şi-ar da demisia... Nu e cazul, cunoscând "personajele". Ce se întâmplă, totuşi, cu fotbalul prahovean? Din acest moment, din punct de vedere juridic, orice decizie luată de "JAF" Prahova din decembrie 2012 şi până în prezent este lovită de nulitate absolută! Ba, mai mult, nici "Don Lică" nu mai are în mod legitim funcţia dobândită în nişte alegeri organizate de un for ilegitim! Ca la "balamuc"!
Practic, oricine contestă orice decizie luată de forurile "JAF-ului lu' "Don Lică", în baza acestei sentinţe, va obţine în instanţă anularea deciziei respective!
"Don Lică" şi Filcea au termen 5 zile pentru a face apel la decizia instanţei ploieştene... Sau mai o variantă: să încerce cu "JAF 2014"!

0 Response to ""Don Lică" şi Filcea au dat-o iar în bară! "JAF 2012" nu a trecut testul instanţei! Poate încercaţi cu... "JAF 2014"?!"

Posting Komentar