"Liga lu' Lică". AFC Brebu - CS Cornu 1-1

Restanţa din "Liga lu' Lică" a opus astăzi la brebu două echipe ambiţioase, în mare foame de puncte, pentru care o victorie ar fi fost extrem de importantă. Gazdele au deschis scorul în minutul 6, dar cornenii au replicat aproape imediat, în minutul 9, egalând prin Mustafa. Şi acesta avea să fie şi scorul final al unei partide cu multe orgolii, destul de încrâncenate.
CS Cornu a jucat în formula: Datcu - Olariu, Drăgan, Mustafa, Dinicu - Pârvan, Hornea - Grigore, Irimescu, Stoica - Constantinescu. Au mai jucat: Susai, Neagu.
La finalul partidei, antrenorul formaţiei oaspete, Mihai Dinu, a declarat: "Am dominat jocul şi cred că dacă demonstram mai mult tupeu, mai multă determinare am fi putut să învingem. După aspectul jocului, cred că noi am pierdut două puncte, pentru că am controlat aproape de la u capăt la celălalt partida, în ciuda ambiţiei gazdelor, pentru care îi felicit".
Mai trebuie adăugat că partida de la Cornu a fost arbitrată de Alin Gheorghe - Marian Ciubuc, Mihail Pandelea, observator fiind Virgil Dridea.

0 Response to ""Liga lu' Lică". AFC Brebu - CS Cornu 1-1"

Posting Komentar