Aurelian Stamate este noul antrenor al Fortunei

La antrenamentul din această după-amiază al Fortunei va fi prezentat jucătorilor noul antrenor principal al echipei - Aurelian Stamate. S-a născut pe 17 ianuarie 1960 şi a început fotbalul la vârsta de 9 ani, sub comanda antrenorului Zoltan David, la FC Galaţi.
A renunţat la fotbal  după terminarea junioratului, la aproape 18 ani, dar a revenit în 1990, când a fost legitimat la Ancora Galaţi. În 1982 s-a transferat la Oţelul Galaţi, făcând parte din echipa care a promovat pentru prima oară în Divizia A şi cu care a rueşit să se califice şi în Cupa UEFA. La Oţelul a evoluat timp de 5 sezoane, transferându-se în 1987 la Dacia Unirea Brăila, cu puţin timp înaintea partidei gălăţenilor cu Juventus.
Din anul 1994 a devenit antrenor la Centrul de copii şi juniori de la Oţelul Galaţi, printre jucătorii care i-au trecut în mână numărându-se şi o mare parte  jucătorilor Oţelul care au devenit campioni în 2011 - Ionuţ Neagu, Cornl Râpă, Laurenţiu Iorga, Silviu Ilie, Samoel Cojoc. De asemenea, Aurelian "Vivi" Stamate a mai îndeplinit funcţia de antrenor secund al echipei a doua a Oţelului, precum şi şef al Centrului de Copii şi Juniori de la Oţelul Galaţi.

0 Response to "Aurelian Stamate este noul antrenor al Fortunei"

Posting Komentar