"Don Lică" şi "nea Titi" oferă privilegii unor echipe! De ce tac celelalte cluburi?

În ultimele două etape ale "Ligii lu' Lică", două echipe joacă la limita superioară a forţării regulamentului. Este vorba de Conpet Ploieşti, care joacă de la începutul campionatului pe un tabel, la care sunt anexate viza medicală, o ştampilă a "JAF"-ului şi cărţile de identitate ale jucătorilor, iar de două etape şi AS Ploieşti beneficiază de acest "tratament" privilegiat. De ce?
Este greu de spus... Nu poate nimeni bănui măcar că "Don Lică" şi celebrul "nea Titi" ar avea ceva avantaje materiale directe de pe urma acestui "tratament". Atunci, de ce? O explicaţie (semi)oficială este că "nu se doreşte stricarea competiţiei, prin retragerea unor echipe". Dacă aceasta este o explicaţie, atunci... nu mai este nimic de adăugat... Şi, totuşi, de ce? Doar pentru că cele două personaje din fruntea fotbalului prahovean îşi permit să trateze lucrurile de pe ar fi pe tarla lor proprie, primită de la... mama lor!
Mai mult, aceleaşi două personaje malefice pentru fotbalul prahovean i-au impus unui al treilea, de aceeaşi teapă cu ei, "Împăratu' Marean" să le ceară arbitrilor ca jocurile să se joace cu orice preţ şi să accepte practica instituită de "JAF" în cele două cazuri, deşi aceasta este la limita forţării regulamentului.
Care ar fi rezolvarea?
Este extrem de simplu, iar răspunsul nu poate veni decât de la celelalte echipe din "Liga lu' Lică". Dacă toate ar face front comun împotriva ilegalităţilor crase impuse de "Don Lică" şi acoliţii săi, atunci acesta nu ar mai avea încotro, pentru că risca un scandal... naţional. Ar trebui realizate contestaţii la fiecare joc, iar formele de protest ar trebui să meargă de la întârzierea cu 10 minute a tuturor partidelor şi până la neprezentarea mai multor etape la rând, până când se rezolvă aceste probleme! ce va putea face "Don Lică"? Doar nu va exclude toate celelalte formaţii pentru două neprezentări consecutive?! Dar aproape nici una dintre celelalte echipe nu poate cere dreptate lui "Don Lică" sau lui "nea Titi", pentru că aproape fiecare dintre ele mai beneficiază de niscai favoruri - suspendări şterse abuziv, "înţelegere" la plata unor amenzi (pentru care de multe ori nu se mai primeşte nici o chitanţă!) şi - din păcate - exemplele pot continua!

0 Response to ""Don Lică" şi "nea Titi" oferă privilegii unor echipe! De ce tac celelalte cluburi?"

Posting Komentar