Sancţiunile pentru CS Cornu, după incidentele create la meciul din deplasare cu Fortuna II

V-am informat la momentul respectiv despre incidentele provocate de oficiali şi spectatori ai formaţiei CS Cornu la meciul din deplasare de la Fortuna II Poiana Câmpina, meci disputat la Câmpina, pe stadionul "Rafinăriei" duminică, în cadrul etapei a patra a "Ligii lu' Lică".
Comisia din cadrul "JAF"-ului lu' "Don Lică" a decis
suspendarea terenului formaţiei CS Cornu pentru două partide, precum şi amendarea clubului, în vreme ce delegatul echipei, Nicolae Alexandrescu, a fost suspendat o lună şi amendat cu 300 lei!
În privinţa clubului gazdă, Fortuna II Poiana Câmpina, s-a decis reevaluarea condiţiilor de securitate şi siguranţă oferite oficialilor pe stadionul "Rafinăriei" din Câmpina, acolo unde au loc partidele de pe teren propriu ale "satelitului" Fortunei.
Vă reamintesc că partida Fortuna II Poiana Câmpina - CS Cornu s-a încheiat cu scorul de 3-1, dar oficialii oaspeţilor l-au apostrofat, ameninţat şi înjurat pe arbitrul Amorăriţei, atât la pauză, cât şi la finalul partidei. Mai mult, la final, un spectator din tabăra oaspeţilor a pătruns pe tunelul spre vestiare şi l-a lovit pe arbitrul Amorăriţei.

0 Response to "Sancţiunile pentru CS Cornu, după incidentele create la meciul din deplasare cu Fortuna II"

Posting Komentar