Cornenii au provocat incidente în meciul din deplasare cu Fortuna II

Deşi se anunţa ca unul dintre jocurile liniştite din etapa care tocmai s-a încheiat în "Liga lu' Lică", partida Fortuna II Poiana Câmpina - CS Cornu s-a lăsat cu incidente.
Ce s-a întâmplat?
În minutul 44, la scorul de 1-1, arbitrul Mihai Amorăriţei (foto) a acordat lovitură de pedeapsă pentru Fortuna II la un duel între Băcioiu şi portarul cornenilor, Datcu. Penalty-ul a fost transformat, după care Amorăriţei a fluierat finalul primei reprize. Culmea, în vreme ce jucătorii formaţiei cornene au înţeles şi acceptat decizia arbitrului, din tribună au coborât pe teren mai mulţi oficiali ai formaţiei oaspete, care l-au înjurat şi apostrofat pe arbitrul Amorăriţei.
Repriza a doua nu a mai consemnat nimic notabil, Fortuna II înscriind încă o dată şi stabilind scorul final la 3-1. Cu toate acestea, odată cu fluierul final, nervii oficialilor din tribună ai echipei cornene s-au reaprins. De asemenea, spectatorii veniţi de la Cornu s-au înghesuit în zona tunelului spre vestiare, unde l-au ameninţat, înjurat, apostrofat şi scuipat pe arbitrul Amorăriţei! Oficialii gazdelor au încercat cu mare greitate să ţină piept protestatarilor şi să protejeze integritatea fizică a arbitrului, dar în ciuda eforturilor lor, un spectator din grupul cornenilor - pe care oficialii echipei din Cornu nu recunosc că ar fi dintre susţinătorii lor - a pătruns pe tunel şi l-a lovit cu pumnul în cap pe arbitrul Amorăriţei!
Acum, în mod cert, cazul va ajunge pe masa Comisiei lu' "Don Lică", dar va fi destul de greu pentru această comisie să îi sancţioneze pe adevăraţii vinovaţi, atâta vreme cât suporterii de la Cornu nu au însoţit în mod oficial echipa. În Câmpina, toată lumea fotbalistică ştie că este vorba de un susţinător al echipei din Cornu, dar fără a avea o apartenenţă oficială la această echipă, singurii sancţionaţi ar putea fi cei de la Fortuna II pentru carenţe în organizarea partidei, acestea ducând la lovirea unui oficial al jocului.

0 Response to "Cornenii au provocat incidente în meciul din deplasare cu Fortuna II"

Posting Komentar