"Liga lu' Lică". Găzarul Surani - AFC Brebu 4-3

Meci incredibil la Bălţeşti, acolo unde Găzarul Surani a obţinut o victorie nesperată, prima din noua ediţie de campionat. După ce au condus la un moment dat cu scorul de 3-0, prin golurile marcate de Elisei, B. Dumitru şi Dragomir, repriza secundă a fost catastrofală pentru elevii antrenorului Robert Săvulescu. Nu numai că au luat patru goluri, unul mai caraghios ca altul, dar la final, în minutul 86, au ratat şi o lovitură de pedeapsă prin Toader.
AFC Brebu a jucat în formula: Niţă - Durbac, Marcu, Dragomir, Ciobotaru - Toader, Dorişor, Ioniţă, Voinea - B. Dumitru, Elisei.
Delegatul brebenilor a... uitat acasă legitimaţiile a 5 jucători!
Situaţie incredibilă, chiar şi pentru acest nivel, la formaţia din Brebu în deplasarea de la Bălţeşti. Pur şi simplu, delegatul echipei a... uitat acasă legitimaţiile a 5 jucători, printre care şi 4 titulari: Militaru, Bej, Georgescu şi Neagu. "Ceea ce am trăit aseară la acest meci a fost de domeniul fantasticului", ne-a declarat în această dimineaţă antrenorul formaţiei AFC Brebu Robert Săvulescu (foto). Şi a continuat: "În primul rând este incredibilă situaţia să uiţi efectiv acasă legitimaţiile a 5 jucători! Nu am mai auzit în viaţa mea aşa ceva! În privinţa jocului, ne-am bătut singuri! Nu este posibil ca să ai la pauză 3-0 şi să iei bătaie de la o echipă formată în principal din copii, o echipă care nu cred că va mai învinge pe cineva în acest campionat. La primul gol al lot nu ştiu dacă a intrat mingea în poartă, dar - nu mai contează - arbitrul a dat gol şi asta e. Apoi, a urmat o greşeală incredibilă în defensivă şi am mai mult două goluri după singurele cornere pe care le-au avut gazdele. Ca să fie tacâmul complet, spre final am ratat şi un penalty! Ce să mai, parcă toate ni s-au întâmplat numai nouă şi s-au strâns toate în acest meci! Dacă nu învingem aceste echipe nou-promovate, nu putem emite nici o pretenţie..."

0 Response to ""Liga lu' Lică". Găzarul Surani - AFC Brebu 4-3"

Posting Komentar