"Liga lu' Lică". AFC Brebu - Tricolorul Breaza 0-2

Sâmbătă după-amiază, formația brezeană a efectuat deplasarea la Brebu, pentru a da piept cu localnicii de la AFC. Meciul a început mai bine pentru echipa antrenată de Marius Vişan, care a marcat în minutul 2, prin Vintilă, reușită anulată însă pe motiv de ofsaid.
Au urmat încă două ocazii importante pentru oaspeţi, dar lipsa de inspirație a brezenilor a făcut ca scorul să rămână 0-0. Gazdele au răspuns printr-o bară, în minutul 29, și o lovitură de cap ce a trecut puțin pe lângă poarta lui Petrescu, peste alte câteva minute. Finalul de repriză a fost unul excelent pentru vizitatori: în minutul 42, Duricu profită de o greșeală a unui fundaș advers și îl angajează pe Vișan care șutează din interiorul careului în vinclul porții adverse, iar 3 minute mai târziu, după o lovitură liberă executată de același Duricu, Vintilă a dublat avantajul formației oaspete. În repriza a doua jocul s-a răcit, brezenii având forţa să-şi conserve avantajul obținut în prima repriză, reușind, totodată, să câștige primele puncte în deplasare din acest sezon.
Tricolorul Breaza a jucat în formula: Petrescu - Coman, Basma, Soreanu, Brânzea, Duricu (cpt.), Vintilă (87 Cârciu), Bunea, Negotei (83 Mușea), Vișan (75 Urdea), Șovăială (89 Drăgoi).
Sursa text şi foto: csotricolorulbreaza.blogspot.ro.

0 Response to ""Liga lu' Lică". AFC Brebu - Tricolorul Breaza 0-2"

Posting Komentar