Incidente la Brazi. Din nou...

Atâta vreme cât între unii şefi de comisii din "JAF"-ul lui "Don Lică" au strânse legături cu unele echipe este foarte greu de crezut că acele echipe vor avea de suferit, indiferent de incidentele în care sunt implicate. Este cazul, de mai mulţi ani, al echipelor care aparţin de CS Brazi. Aseară, a avut loc doar un un nou episod. O nouă serie de incidente, cu jucători ai gazdelor care au sărit "gardul" la suporterii echipei oaspete!
A fost meciul CS Brazi - Viitorul Puchenii Mari, încheiat în cele din urmă cu victoria oaspeţilor cu scorul de 4-2. Oficialii şi suporterii echipei oaspete au acuzat faptul că la un moment dat, într-un moment mai tensionat, mai mulţi jucători ai echipei gazdă au sărit efectiv gardul împrejmuitor al suprafeţei de joc (despre care oaspeţii spun că nu are mai mult de 1 metru!!!), cu intenţia evidentă de a aplica o corecţie fizică suporterilor echipei oaspete.
Arbitrul partidei a fost divizionarul Alin Gheorghe, iar observator, Alexandru Popa, şi ar trebui ca aceştia să fi consemnat în rapoartele lor respectivul incident, iar comisia de disciplină să aplice sancţiunile la limita maximă, pentru că formaţia din Brazi este o "abonată" a comisiei de disciplină. Din păcate, vorba cuiva, atâta vreme cât Lazăr este în comisiile "JAF"-ului... jaful va continua!

0 Response to "Incidente la Brazi. Din nou..."

Posting Komentar