Comisia lu' "Don Lică" recidivează: scoţi cuţitul la arbitri - avertisment!!!

Zilele acestea, Comisia de Competiţii şi Disciplină din "JAF"-ul lu' "Don Lică" s-a întâlnit din nou pentru a analiza incidente din week-end şi... a recidivat!
Scoţi cuţitul la arbitri - avertisment!
Cel mai grav incident al etapei s-a consumat la Mărgineni, unde a avut loc meciul Steaua Mărgineni - Tricolor Băltiţa, în Liga C, Seria Teritoriu.
Incidentele au fost atât de grave, încât au fost semnalate chiar în "ziarul de casă" al lui "Don Lică":
Brigada a fost formată din Ciprian Stavre - Mihai Grigore, Nicolae Iosif, iar observator a fost LaurenţiuBerciu. Ei bine, a venit decizia Comisiei lu' "Don Lică": avertisment şi 200 lei amendă, pentru "lipsă măsuri organizatorice"!!! Penibil!
O echipă cu mulţi antrenori, toţi sancţionaţi!
CSM Ploieşti poate stabili un veritabil record, fiind echipa cu cei mai mulţi antrenori suspendaţi în acelaşi timp. Bine, o parte din record aparţine şi Comisiei, care a acceptat o asemenea situaţie.
Totul s-a întâmplat la jocul de juniori C, CSM Ploieşti - Tinereţea Izvoarele, scor 0-1, arbitru - Eduard Neagu.
Juniori recalcitranţi
Un alt meci de juniori cu probleme a fost cel de la Pleaşa, dintre Petroul Ploieşti şi AS Podenii Vechi, juniori A, scor 3-2. Partida a fost arbitrată de Andrei Oprea, iar nu mai puţin de trei jucători ai oaspeţilor au auns în faţa Comisiei de Disciplină. Astfel, juniorii Tiberiu Turmacu, Marian Marinoiu şi Ion Lepădatu, toţi de la AS Podenii vechi sau ales cu 4 etape suspendare şi amendă de 40 lei fiecare.

0 Response to "Comisia lu' "Don Lică" recidivează: scoţi cuţitul la arbitri - avertisment!!!"

Posting Komentar