"Liga lu' Lică". Teleajen Văleni - CS Cornu 1-0

Nu mai puţin de 3 eliminări a dictat arbitrul Marius Petre (foto), toate în tabăra oaspeţilor de la Cornu, transformându-l pe arbitru în eroul principal al jocului de la Văleni, din această după-amiază. "Niciodată nu am comentat arbitrajul, dar astăzi am avut în mod evident parte de un arbitraj ostil, tendenţios şi nu am fi putut obţine nici măcar un punct sub nici o formă! Nu e normal să se întâmple aşa ceva! Acum, imediat după meci, suntem prea la cald, dar trebuie să ne gândim asupra unei atitudini pe care ar trebui s-o avem după arbitrajul de astăzi", ne-a declarat antrenorul formaţiei CS Cornu, Mihai Dinu.
În aceste condiţii, victoria gazdelor cu scorul de 1-0 aproape că a trecut în planul secund al partidei de la Văleni, acolo unde rolul de "primadonă" l-a deţinut - din păcate! - arbitrul Marius Petre. În plus, Petre a dictat şi o lovitură de pedeapsă pentru gazde, dar pe care Anghelache a reuşit s-o pareze. Gavrilă, Dinicu şi Militaru au fost jucătorii eliminaţi, ei fiind automat suspendaţi pentru meciul din etapa viitoare, atunci când cornenii vor întâlni pe teren propriu pe AFC Brebu, într-un joc care se anunţă foarte greu.
CS Cornu a aliniat la Văleni următorul "11": Anghelache - Iacob, Militaru, Sintulescu, Dinicu - Mustafa, Prâvan - Oae, Gavrilă, Olariu - Paven. A mai jucat: Valică.

0 Response to ""Liga lu' Lică". Teleajen Văleni - CS Cornu 1-0"

Posting Komentar