Cum rămâne cu banii (publici!) ai primăriilor care "cotizează" la "JAF"-ul lu' "Don Lică"?!

"Don Lică" are în continuare probleme mari şi în ziua în care va fi luat la întrebări - pentru că va veni şi ziua aceea! - nici Filcea, nici mama lu' Filcea, nici cel mai şmecher avocat nu-l va putea scoate din mocirlă! "Don Lică" a rămas cu statutul nevalidat de o instanţă (aşa cum cerea legea!) nici după ce a deschis un nou proces, cu toate "greşelile" din cadrul acestuia, despre care am scris la momentul respectiv. Dincolo de toate, sentinţa a rămas clară: Statutul aprobat în decembrie 2012 nu a fost validat de instanţă!
Că FRF - departe de aşteptările la care visau mulţi dintre cei care credeau că Burleanu va produce marea schimbare - închide ochii în continuare, "JAF"-ul prahovean fiind singura instituţie de acest gen din România care sfidează Casa Fotbalului neavând un statut conform cerinţelor, este o altă discuţie...
Dar în aceste rânduri mă voi referi la o problemă gravă, mai ales prin implicaţiile sale. Se ştie că multe echipe din campionatele judeţene sunt finanţate integral sau foarte aproape de 100% de la bugetul local. Deci, din bani publici! Ei bine, banii publici ajung de la aceste primării în conturile unei asociaţii, care funcţionează după acte nevalidate de nici o instanţă, în ciuda insistenţelor din ultimii doi ani! Nu e validat Statutul, nu sunt validate alegerile din vara anului trecut, totul e vraişte, doar ritmul "încasărilor" rămâne în creştere constantă! Ce părere or avea inspectorii de la Curtea de Conturi?! Poate îi informează cineva şi se declanşează un control la "JAF", în urma căruia de multă... "răcoare" se vor "bucura" "Don Lică", "nea Titi", "voleibalistul Traian" şi alţi vreo câţiva de acolo care se cred şmecheri pe viaţă!

0 Response to "Cum rămâne cu banii (publici!) ai primăriilor care "cotizează" la "JAF"-ul lu' "Don Lică"?!"

Posting Komentar